Samarbeid med Norges beste sykkellag
Sammen med Joker Icopal har vi gjennomført tester på våre produkter og prøvd oss fram for å lage det beste sluttresultatet.

Joker Icopal ble etablert tilbake i 2005, den gang het laget Maxbo Bianchi, høsten 2007 inngikk laget en avtale med dagligvare kjeden Joker.

Laget er bygget opp av norsk sykkelsports beste ryttere og under sesongen 2018 består laget av tolv ryttere, blant annet regjerende norgesmester Rasmus Tiller.

Gjennom 13 sesonger har laget levert hele 14 toppryttere til sykkelsportens elitedivisjoner, og har gjennom dette av pressen fått navnet ”Talentfabrikken Team Joker Icopal”. Joker Icopal har utviklet ryttere som Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff.

Fuel of Norway er stolte av og være samarbeidspartner med Norges beste sykkellag og ha muligheten til å utvikle våre produkter sammen med Norges mest talentfulle syklister.

Som en ny produsent av sportsdrikk var det viktig for oss med en god samarbeidspartner, en partner vi kan utvikle produktene våre sammen med. Joker Icopal har de best trente og største idrettstalentene i sykkel-Norge. Sammen med Joker Icopal har vi gjennomført tester på våre produkter og prøvd oss fram for å lage det beste sluttresultatet.

Samtidig er det viktig for oss og nå ut til de lokale klubbene, vi ser det som vårt ansvar og være en aktiv samarbeidspartner for klubbene rundt i landet vår. Gjennom Joker Icopal har vi fantastiske ambassadører som vil få muligheten til å gi noe tilbake til sin lokale klubb.