Fri Frakt på kjøp over 1000,-

z

Search

  z

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Norges nye sportsdrikk

  Fuel of Norway er Norges nye leverandør og produsent av sportsdrikker testet og utviklet på laboratorium sammen med idrettsutøvere.

  Det har skjedd mye siden vi startet opp i 2017. Det hele begynte med en idé om å tilby en ny type sportsdrikker, tilpasset ulike idretter og målgrupper, for alle aldre. Vårt fokus har hele veien vært på kvalitet og energi. Vi tror ikke vi snakker for oss selv når vi sier at idrett gir oss energi. Enten man scrorer et mål på fotballbanen, jubler fra tribunen på en håndballkamp eller ser siste innspurt på et sykkelritt på tven hjemme - så skapes energi.

  Vi ønsket å gi energi tilbake til de som sprer denne energien. Lade de opp til å nå sine mål, gå den ekstra mila og yte bedre under trening. Vi er allerede i gang med å gi tilbake gjennom et spennende samarbeid med syklistlaget Joker Icopal. Om ikke lenge får du også muligheten til å lade opp med Fuel of Norways sportsdrikker.

  Produktene er ferdig utviklet og gjøres nå klare for å sendes ut i Norge. Med et tett samarbeid med laboratorium og idrettsutøvere har vi laget en optimal sammensetning av elektrolytter, karbohydrater og mineraler, slik at væskeopptaket på trening blir best mulig. Sportsdrikken inneholder alt kroppen din trenger under trening og aktivitet, og ikke noe mer enn det. Med naturlig smak fra knuste bær og frukter har produktet også en unikt lav syreverdi. Vi gleder oss til å høre hva Norge synes om produktene og håper du gleder deg til å prøve de.