Joker Icopal 2019
Søndag 25 November troppet det opp en gjeng syklister på Camp Fuel of Norway som var klare til å sparke i gang 2019 sesongen.

Det ble en innholdsrik dag hvor vi i Fuel fikk anledning til å takke for all hjelp og gode prestasjoner gjennom 2018 sesongen. Vi presenterte selskapet og ideene våre for rytterne og ga de en innføring i hvordan vi i Fuel ser for oss at 2019 skal bli og hvordan vi kan hjelpe laget til å ta ytterligere steg. Vi skal i allefall gjøre det vi kan for å legge til rette for at dette blir en suksessrik sesong. Mere info om dette kommer senere. Dagen ble brukt videre til vår egen versjon av mesternes mester med øvelser både ute og innendørs. Dette ble en veldig bra økt for ryttere og støtteapparat. Resten av kvelden ble brukt til evalueringer internt i laget og målsetningene for 2019 ble lagt.

Mandag morgen ventet en Hockeytrening på gutta. Ringerike Panthers stillte med trenerapparatet sitt og ga gutta en innføring i balanse og koordinasjon før det braket løs med en prestisjekamp innad i laget. Unggutta valgte lag og kampen var i gang. Det gikk utrolig nok bra og uten alvorlige skader. Tusen takk til Panthers for en flott økt. Resten av dagen ble brukt videre på interne samtaler.

På kvelden ble det kjørt en flott avslutningsmiddag på kickoffen hvor vi sponsorene var heldige og fikk være med.

Vi er sikre på at 2019 blir nok en suksessrik sesong for Team Joker Icopal.