FoN lanserer Nitro
FoN lanserer nyheten Nitro-RaceFuel sammen med Norges beste butikker og utøvere. Endelig et spesialprodukt til konkurranse eller tøffe økter med raske karbo og koffein.

Nitro-RaceFuel er en pulverbasert høyenergidrikk tilpasset konkurranser og hardøkter der man trenger en skikkelig energiboost. Drikken inneholder raske karbohydrater som gir en umiddelbar effekt og sammen med et høyt koffeininnhold (154mg pr 500ml) vil dette være en perfekt drikke i konkurranser eller til harde økter med høy intensitet. Elektrolyttløsningen sørger for opprettholde væskebalansen og motvirke kramper, samtidig som den opprettholder tørstefølelsen under aktivitet. Nitro er fri for konserveringsmidler, fargestoffer og kunstige aromaer. Med naturlig smak og syre fra knuste frukter har produktet også en behagelig syreverdi. Høyt koffeinnivå gir en oppkvikkende effekt.

Første flaske av Nitro-The Final Boost bør inntas ca 45-60 min før man trenger maks effekt av Koffeinet. Vær også forsiktig med inntak av koffein 48 timer før konkurransen for forsterket effekt.