Fri Frakt på kjøp over 1000,-

z

Search

  z

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Tilbakemelding fra utøverne

  Da har FoN vært igjennom en lang testperiode av produktene sammen med mange av Norges beste utøvere i flere idretter, samt mange hobbymosjonister og svare er klare. Fuel of Norway er Norges nye unike sportsdrikk.

  Vi har testet på utøvere innen lagidrett, utøvere fra sykkelsport, langrenn, friidrett og motorsport. Det er testet i +40 garder til -20 grader. Det er testet på damer og menn, voksne og barn. Vi har gjort jobben så grundig man kan gjøre. VI ER TRYGGE PÅ AT FoN LEVERER DET BESTE.

  Her er noen sitater fra noen av våre testere:

  «Det som gjør Fuel of Norway sine produkter unike er at det er rene norske smaker.Jeg har brukt mange forskjellige sportsernæringsprodukter gjennom de siste årene, det som gjør at jeg liker Fuel of Norway best er den behagelige milde smaken.Fuel of Norway er et viktig for idrettsnorge. Vi har trengt et produkt som satser på Norske utøvere og idrettslag, som tar vare på de verdiene og smakene som finnes her.Jeg er veldig fornøyd med produktet og kunne ikke godt tilbake til andre sportsernæringsprodukter»

  Andreas Vangstad, Team Joker Icopal

  «Vi har en väldigt gott samarbete med Fuel of Norway, dels sportdrycken som hela laget brukar daglig både på träning och kamp som hjälper oss prestera, men också sättet de involverar sig i våran vardag för att hjälpa oss prestera på topp varje dag. Vi har fått hjälp med kostrådgivning som var väldigt uppskattat, fått två espressomaskiner vi brukar innan kamp för att komma igång och inte minst Norges råaste Kick-off som verkligen motiverade oss till säsongsstart. Vi är glada att vi har Fuel of Norway på laget vårt!»

  Kristoffer Melin, Kaptein Panthers

  «Jeg er strålende fornøyd med sportsdrikken til Fuel of Norway. Gode og naturlige smaker med energi som gir meg energi gjennom hele treningsøkta. Før drakk jeg minimalt på trening. Jeg syntes vann var kjedelig, saft smakte for mye sukker og andre sportsdrikker smakte kunstig og jeg følte at jeg fikk et ekkelt belag i munnen som jeg måtte smake på resten av økta. Med FoN drikker jeg mye mer og jeg har lyst på drikke underveis i økten, også i pausen mellom harde intervalldrag. Den friske og lette smaken syntes jeg er helt perfekt i de forskjellige smakene. Når noe er godt har jeg lyst på mer og det som er bra med FoN er at det faktisk er bra for deg å drikke! Jeg har ikke hatt noe problemer med magen og jeg merker at sportsdrikken er mye bedre for tennene enn andre sportsdrikker jeg har smakt.

  Jeg er stolt av å kunne fronte et merke som er bygd opp av ekte norsk frukt og bær. Jeg anbefaler Fuel of Norway som tørstedrikk til alle som driver med fysisk aktivitet. Den smaker godt, gjør godt og er godt. Rett og slett pure energy, no bullshit!»

  Barbro Kvåle Trømborg, Langrenn