Fri Frakt på kjøp over 1000,-

z

Search

  z

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Pure energy. No bullshit

  Energi til fjellturen

  Mange tenker kun på toppidrett når man hører ordene sportsernæring eller sportsdrikke. Kanskje vi burde endret navn til turdrikke, ekstra krefter mot slutten av turen Gel eller hold hodet kaldt for nå letter rypa. I de fleste situasjoner man beveger seg utendørs over lengre tid vil det være en fordel å holde et jevnt blodsukkernivå og ikke gå tom for næring. Hva er vel bedre da enn å drikke frisk blåbærdrikke fra Fuel eller ta en velsmakende EnergiGel med Rips og koffein når man skal nå toppen. 

  I lang tid har forskere over hele verden forsket på hvordan man kan innta energi og gi kroppen mest mulig effektiv næring i ulike sportsgrener. Hvorfor ikke benytte seg av denne kunnskapen på andre aktiviteter man gjør over lengre tid. 

  Våre produkter vil gi en jevn fordeling av karbohydrater som ikke gir sukkertoppene man får ved inntak av brus og sjokolade. Dette gjør at humøret og kreftene holder seg lengre, også for de yngre. I tillegg så inneholder sportsdrikken salter som gjør at man holder lengre på væsken i sommervarmen.

  Kos dere på turer i sommer og husk å Fuele.

  tips: fyll sportsdrikkepulver i små zipposer så har du porsjonspakninger klare og kan bare finne nærmeste bekk.